Kerkoj pune
614

Përmbajtja

Kerkoj pune si fotograf dhe majtes i rrjeteve sociale posedoje aparat dhe ndriqim professional per fotografim te produkteve eventeve te ndryshme konferenca etj kam diplomuar po ne kete drejtim dhe me kete pune merem qysh prej vitit 2009 njoh programet adobe photoshop adobe premiere dhe adobe after effects keto jan linqet e punes sime