Kerkoj pune / Arkitekt
542

Përmbajtja

Jam nje arkitekt , te cilen pune e ushtroj tash e sa vite, punoj mire me programe vizuele si 3d max dhe Vray, Si arkitekt punoj keto pune : projektim, dizajn Enterier , dizajn te exterierit, dizajn te mobileve, (kuzhinave), mbikqyrje, konsulent, Nese doni qe projekti juaj te jet i nje niveli te larte ateher na zgjedhni ne ,