Ofroj pune
1371

Përmbajtja

"ER FRESH" shpk, ofron pune per punetor ne fushen e pastrimit.

-Kriteret e kadidateve.
* Te jet i sjellshem,
* Te ket pervoj pune (nuk eshte oblikative),
* Te jet i gatshem per respektimin e rregullave gjat punes
* Te posedoj patent shofer,
* Orari dhe pagesa me marrveshje
- Te interesuarit te kontaktojne ne numra telefoni.
Adresa: Breseje ne Fushe Kosove
Info: 044393264 ose 049449474.