Ofroj pune
652

Përmbajtja

Nëse flet shumë mirë gjuhën gjermane dhe di të shesësh, mos humb kohë, INNOVATIS të ofron:
Kushte pune ideale
Bonuse ditore, javore dhe mujore.
Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Kosovar;
Orari i punes i plote
Pagesë fikse
Week-end pushim
Mundësi rritje profesionale
Promovim për më të mirët
Trajnime periodike
Na dërgo CV-në tënde në:
- Inbox: Facebook Innovatis Marketing Solutions
- Email: hr@innovatis-ms.com
Ose plotesoni formularin në www.innovatis-ms.com
Adresa: Rr.Rexhep Krasniqi ne Prishtine