Ofroj pune ne Gjermani per 450 persona
2108

Përmbajtja

Ju punoni në mënyrë të besueshme dhe të pavarur? Ju flisni mirë gjermanisht?

Perfekt.
Aktualisht po kërkojmë 450 kujdestarë për klientët tanë për një punë shumë të paguar në
Gjermani.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë njerëzit. Kjo na shtyn dhe gjithmonë do të bëjmë. Njerëzit që kanë studiuar ose janë të arsimuar mirë, meritojnë një punë që ju përshtatet. Dhe pikërisht aty ku ndihmojmë. Duke bërë kështu, ne dhe ju përfitoni nga rrjeti ynë i gjerë, mbarëbotëror i TOP punëdhënësve, universiteteve, investitorëve, etj Na kontaktoni tani dhe ne do t'ju japim perspektiva të reja. Ajo që ne qëndrojmë me emrin tonë. Aplikimi është falas.

Për më shumë informacion na shkruani! Ne mezazh presim t'ju shohim.

Na kontaktoni tani në +383 (0) 456 209 83, [email protected] ose të vini në qendrën tonë të aplikimit Prishtinë:

Jobcenter Kosovo
Bajram Bahtiri 8 (Te Xhamia e Llapit)
10000 Prishtina

https://www.jckosovo.com
Home - Jobcenter Kosovo
Ne jemi partneri juaj, kur është fjala për të punuar. Ju punoni ë mënyrë të besueshme dhe të pavarur? Ju flisni mirë gjermanisht?
jckosovo.com