Ofroj pune - Praktikant/e ne fushen e menagjimit te mjedisit
1783

Përmbajtja

Kompani "Kiwerconsulting" ofron pune per praktikant/e ne fushen e menagjimit te mjedisit. Kandididati duhet te kete titullin bachelor nga fusha e mjedisit, ekonomise, juridikut, ITse, menagjmentit, apo te ngjashme. Puna eshte me pagese dhe pas periudhes provuese kandidati-ja nese tregon performance te kenaqshme kalon ne orar te plote. Kandidatet e interesuar te dergojne CV-ne ne: [email protected]

Mbledhja dhe analiza e te dhenave mjedisore
Vizitat ne terren
Kontaktimi i paleve te perfshira ne projekt
Bashkepunimi me ekspertet senior, etj
Adresa: Rr. Idriz Gjilani, No. 9/908 ne Prishtine.