Jap me qira Hotel-Restaurant Ekskluziv
520

Përmbajtja

Jap me qira Hotel-Restauranti 10km në periferi të Prishtinës, me një hapësirë shumë të gjerë jashtë dhe brenda, një pamje të mrekullueshme të natyrës dhe air të freskët, krijon komoditet, rehati dhe mundesi të shumta argetimi për mysafirët. Restaurant veror, restaurant ekskluziv antik.
Me kapacitet:
14 - dhoma gjumi,
Sallë dasmash
Sallë konferencash
3 - Fusha futbolli
Fushë basketi
Fushë volejbolli
2 hapsira lojrash për fëmijë
Fontan
Tarasë (e cila gjatë verës mund të shfrytëzohet si bar i hapur)
Parking (deri 1000€).
Çmimi sipas marrëveshjes