Ofroj pune per 37 persona
1344

Përmbajtja

Kompania "Eagle's Group"SH.P.K. kërkon 33 Menagjerë-e të Shitjes në teren , 3 Operatore Telefonike , 1 Asistente Administrative në zyrë për tërë territorin e Kosovës , Maqedonisë dhe atë të Greqisë.
Kushtet:
- Menagjerë-e të shitjes në teren:
* Të jenë mosha nga 19 deri 39 vjet.
* Të kenë të mbaruar së paku shkollimin e mesëm.
* Ata që posedojnë Veturë personale do kenë përparsi në përzgjedhje.
* Të posedojnë Patent shofer kategoria "B".
* Aplikuesit në çifte kanë përparsi në përzgjedhje gjithashtu.
* Komunikim të rrjedhshëm.
* I gatshëm për punë ekipore.

- Operatore telefonike:
* Mosha 19 deri 29 vjet.
* Të kenë të mbaruar së paku shkollimin e mesëm.
* Komunikim të rrjedhshëm.

- Asistente Administrative në zyrë:
* Mosha 21 deri 31 vjet.
* Njohuri bazike të programeve kompjuterike.
* E preferuar përvoje e mahershme në pozitë të njejtë.
* E gatshme të punoj nën presion.
* E gatshme të punoj në ekip.

Kompania ofron:
Pagë fixe plus Bonuse nvarësisht nga realizimi i targetave.
Kushte shumë të mira pune.
Bonuse javore.
Bonuse mujore.
Përfitime organizative.
Përfitime menagjeriale me grupe.
Trajnime në fushën e veprimtarisë tonë.
Udhëtime jashtë vendit.
Çertifikim pas përfundimit të trajnimeve.

Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në këtë email adresë eaglesgroupks@gmail.com (dërgimi i CV është i obliguar).
Për info shtesë mund të kontaktoni në kët nr.Tel apo Viber : +377 45 900045.

Vërejtje: telefonatat pranohen prej orës 11:00 deri16:00 jasht kësaj kohe nuk do ju kthehet përgjigje.
Adresa: Lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine