Ofroj pune
1656

Përmbajtja

Kompania EURO PARK oforn pune per punetor ne administrat/zyre, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Magjistralja Prishtin-Shkup Babush i ri ne Ferizaj.