Shes banesa me metrazha te ndryshme
853

Përmbajtja

Kompania e ndertimit "N.N.P Universal" shes banesat ne lagjen Mati 1 Rr.Isa Kastrati (Asgush Isufi) ne Prishtine afer shkolles se mesme Milieniumi i 3 .
Vend i persosur per banim me ajr te paster, qetesi maksimale , lojra per femij , pastertia ne nivel te lart , parqet e qytetit afer e shum te tjer ...
Objekti permban 4 kate + garazhe , ne qdo kat gjenden 5 banesa ne te me standarde Europiane dhe me kualitet te lart per banim.
Banesat gjithashtu jan me leje te ndertimit nga komuna e Prishtines .
Banesat Ofrojne : Ngrohje qendrore individuale me mumdesi kyqje ne rrjetin e qytetit, Dritare termoizuliese PVC te kualitetit te larte, Dyer te blinduara ne hyrjet e banesave , Dyert te drurit te kualitetit te larte per dhoma , Parket laminat 8mm , Mure akustike dhe termike , Banjo me sanitari trend-line , TV-kabel me internet.
Banesat jane me metrazha te ndryshem dhe kate te ndryshme.
* Banesa A Banes Katerdhomshe - Siperfaqe 112. 32 m2 - ( Korridori , Qendrimi Ditore , Kuzhina , Tryezaria , Utiliti e Depo , Ballkoni , Banjo , WC , 3 Dhoma Gjumi ) .
* Banesa B Banes Tridhomeshe - Siperfaqe 85.83 m2, Korridori , Qendrimi Ditore , Kuzhina , Tryezaria , Ballkoni , Banjo , WC , 2 Dhoma Gjumi .
* Banesa C Banes Tridhomeshe - Siperfaqe 77.14 m2 Korridori , Qendrimi Ditore , Kuzhina , Tryezaria , Ballkoni , Banjo , WC , 2 Dhoma Gjumi
* Banesa D Banes Tridhomeshe - Siperfaqe 87.66 m2 Korridori , Qendrimi Ditore , Kuxhina , Tryezaria , Depo , Ballkoni , Banjo , WC , 2 Dhoma Gjumi.
* Banesa E Banes Tridhomshe - Siperfaqe 87.66 m2 Korridori , Qendrimi Ditore , Kuzhina , Tryezaria , Depo , Ballkoni , Banjo , WC , 2 Dhoma Gjumi.