Jap me qira banesen 64m2 kati perdhes / Prishtine
631

Përmbajtja

Jap me qira banesen 64m2 kati perdhes te ("lesan") lagjja Ulpian ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banesa eshte e renovura dhe e pershstehm per veprimatri biznesi si ordinanc, dentis. Çmimi sipas marrveshjes.