Ofroj pune / administrat
1052

Përmbajtja

BauerGruppe ofronë pune per 3 punetore (f) në zyren.
Pozita: Asistente Administrate (Femer)
Kriteret e kerkuara si vijonë:
Aftesi të shkëlqyera komunikuese
Aftesi të punojë individual dhe ne grupë
Te jetë e përgjegjshme ne marrjen dhe kryerjen e detyrës me përgjegjsi
Mosha 22-30 vjeçare
Ti përmbahet rregullorës së punës
Benefitet:
Paga Fikse + Provizione
Kontrata e mënjehershme sipas ligjeve të aplikueshme në Rëpubliken e Kosovës
Sigurimi shendetësorë
Të gjitha aplikantet duhet të dërgojnë CV- e tyre në email adresen zyrtare bashkangjitur 2 foto Email adresa: bauergruppe@gmail.com
Vetem kandidatet te cilat përmbushin kriteret e lartëcekura ftohen në intervistë të punës
+38349304959
Adresa: Sheshi Zahir Pajaziti përballë hotel "grand" ne Prishtinë