Ofroj pune per dy persona
1106

Përmbajtja

Kompania "Big Brand Tire&Service" ofron pune per 2-punetor(vullkanizer) me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: afer rrethit ne Çagllavice.