Ofroj pune / PHP Developer
1473

Përmbajtja

SoftDome Sh.p.k kërkon: PHP Developer

- Detyrat
* Realizimi i projekteve internacionale (komplekse) vet ose në grup
* Programim në backend dhe frontend si dhe zhvillimi i arkitekturës

- Kualifikimet
* Kandidati/ja duhet të ketë te kryer Fakultetin e Shkencave Kompjuterike
* Eksperiencë pune në software engineering
* Njohuri të shquara në PHP dhe JavaScript
* Njohuri të shquara në Zend Framework, Laravel ose CodeIgniter
* Njohuri në përdorimin e Design Patterns dhe principet e sofware development
* Aftësi në krijimin dhe menaxhimin e DBMS
* Njohuri në HTML dhe CSS
* Njohuri të Gjuhëve Angleze ose Gjermane

- Tjera
* Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë:
* CV
* Letren Motivuese (Shqip)
* Diplomen e Fakultetetit dhe Certifikaten e notave në e-mail adresen: [email protected]
Adresa: Rr. Muharrem Fejza ne Prishtine