Ofroj pune per 14 punetor
1209

Përmbajtja

"Restaurant & pizzeria L'Olive" ofron pune per 14 persona:
4/ kamariera
2/ shankista
2/ skarista
1/ pizzamen
1/ kuzhinjer
2/ pastruese
2/ enlarse
- Orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa: Perball Stacionit te Autobuseve Rr.Hamaz Jashari ne Ferizaj.