Kerkoj pune
834

Përmbajtja

Kerkoj pune si kujdestare e femive, kam pervoje pune edhe me pare me femije. Kam nje dhunti qe femijet me duan dhe rehatohen shume mire me mua. Kete gje edhe do ta vertetoni nese na bie rasti. Jam nene e dy femijeve 18 dhe 15 vjeJ. Jam 41 vjeçare.