Ofroj pune
775

Përmbajtja

Frizer "Florenti" ofron pune per puntore(frizere-femer) me aftesi profesionale, kandidatja duhet te ket kete pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rruga B ne Prishtine.