Ofroj ore plotesuese
704

Përmbajtja

Ofroj mesim plotesues dhe asistence ne berjen e detyrave te shtepise per nxenesit nga kla e I-IX (detyra ne Matematike,Gjuhe shqipe).Ndersa per nxenesit e shkollave te mesme pergaditje per test te matures. Kam pervoje pune 2 vjeçare me femijet. Jam e diplomuar ne Fakultetin e Inxhinieris Elektrike dhe Kompjuterike (Elektro).