Kerkoj pune
323

Përmbajtja

Përshëndetje Jam 27 vjeçe, kam mbaruar Fakulltetin e Psikologjis, banoj në Prishtinë Kodra e Trimave / Vranjevc. Kam përvoj pune 3 vjeçare në kopsht me Fëmië të moshës 2 deri 8 vjeç. Aktualisht jam pa punë, kërkoj fëmië që kanë nenat në punë dhe kanë nevoj për bërjen e detyrave të shtëpis dhe për edukimin psiko socjal dhe aktivitete në natyrë por në shtëpin time banoj me nënen time. Pagesa 20€ dita orari i punes deri 6 orë. Jam e kujdesëshme me Fëmite dhe e dashur. info 038250999.