Ofroj pune ne fushen e ndertimit dhe projektimit
779

Përmbajtja

Kompania "GREEN DOOR sh.p.k" ofron pune per puntorë/e me pervoje pune ne fushen e ndertimit dhe projektimit minimum 10 vjet, kandidatet duhet te ken njohuri ne software ArchiCad, Autocad te posedojn patent shofer te kategoris B dhe njohuri te mire ne gjuhe Angleze apo Gjermane. CV-t ju lutem te i dergoni ne email: dritontefiku@gmail.com. Konkursi perfundon me 28 Mars 2018.
Adresa: Magjistralja Prishtine - Ferizaj ne Çagllavic