Ofroj pune
698

Përmbajtja

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per agjnente te shitjes / komercialiste(femra)
- Detyrat
* Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
* Zbaton planin e parashikuar të shitjes
* Analizon prezencën e produkteve në treg
* Përcjell konkurrencën në treg
* Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
* Realizon të gjitha komunikimet me klientë
* Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
* Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes
* Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes
-Paga Baze + Bonus
Adresa: Rr. Perandori Dioklecian te Qafa ne Prishtine
Info: 049 808 806 (viber)