Ofroj pune
1111

Përmbajtja

Salloni Ondulymi "BULETA" ofron pune per nje frizere me pervoj pune perpasi kan ato te cilat posedojn
diplom, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Afer Shkolles Teknike ne Prishtine