Shes 2 hektar e 50 ari truall / Besian (ishpodujev)
356

Përmbajtja

Shes 2 hektar e 50 ari truall afer restorantev, doganes dhe kufirit ne fshatin Dumnice e Poshtme Komuna e Besians (ishpodujeve) toka ka infrastruktur si rruge, uje, rrym etj. Çmimi sipas marrvshjes