Shes 27 ari trual / Besian-Podujev
65

Përmbajtja

Shes 27 ari truall ne fshatin Letanc komuna e Besianes/Podujev. Toka eshte e pershtashme per banim dhe dhe disa veprimatri te tjera, çmimi sipas marrveshjes.