Kerkojë punë
290

Përmbajtja

Kerkoj pune si kamarier kam perovoj pune 1 vjeçare kam te perfunduar shkollen e mesme ne drejtimin hoteleri dhe turizem tani jam ne fakultet ne vitin e par.