Ofroj pune
1281

Përmbajtja

Restorant "ANA" ofron pune për nje shankiste(f) dhe kamariere (f), mosha e preferuar 20-38 vjeç. Perparesi kanë personat qe kanë aftesi te mirë komunikimi. Adresa: Lluzhan ne kilometrin e 10 ne rrugen Podujevë- Prishtinë