Shes ose Jap me qira 3lokale / Gjakove
613

Përmbajtja

Jap me qira ose shes 3zyre 95m2+95m2+100m2 jane ne ndertesen e KEDS-it (ish KEK-ut). Zyret gjinden ne qender te qytetit te Gjakovës ne distanc prej 15 metra nga rruga kryesore. Munden te perdoren per shume veprimtari ekonomike si: zyra per institucione te ndryshme, ordinanc, banka, zyra per lami te shumta ekonomike, kombinim zyra dhe lokale afariste si shitore, kafe bar, pastiqeri etj. Siperfaqja e zyreve është neto pa mure ,shtylla etj. Zyret jane ne nje gjendje shum te mir dhe jan pa asnje ngarkes financiar si tatimi ne prone, rryma, uji etj. Zyret kane nje çmim shum te arsyeshem dhe te volitshem ose nese shiten, perkthimi i tyre mund te behet menjeher pasi te behet pagesa brenda dites pa asnje lloj pengese. /fittaa@hotmail.com