Jap me qira lokalin dy katesh 40m2 / Prishtine
948

Përmbajtja

Jap me qira lokalin dy katesh 40m2 afer postes se madhe lagjja Dardani ne Prishtine lokali ka Wc, nxemje qendrore te qytetit dhe eshte ne nje vend te pershsteh per shum lloj veprimatri biznesi. Çmimi sipas marrveshjes. 044656071/038555189