Shes pjes per automjete
1459

Përmbajtja

Shes pjes per vetura si Audi/Sharan/Golf/VW...TDI:

*(zamajc,korp, llamaell)
*(korpen dhe llamellen me nderrues te shpejtesive 6)

Pjeset jane origjinale dhe shume pak te perdorura te firmes "schas" te ardhura nga Gjermania.
Adresa: Klin-Peje