Amortizera
3229

Përmbajtja

Shesim amortizatore te te gjitha llojeve te veturave ,buseve ,kombive ,kamioneve ,xhipave ,etj. Poashtu bejme riparimin dhe rikonstruktimin e tyre . Japim garancion nga 6 muaj deri ne 1 vit .