Paguaj VETEM 10.000€ me lidhje te kontrates dhe pjesen tjeter me rata deri ne 10 vite
658

Përmbajtja

Shes banesa 60m2 ne ndertim e siper (keni mundesi per riorganizim dhe zgjedhje te dyshemes dhe banjos komplet) banesa posedon dhome dite, kuzhine, korridor, ballkon, banjo.