Jap me qira lokalin 100m2 kati perdhes / Prishtine
558

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 100m2 kati perdhes afer postes se vogel lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine loklai eshte i pershatshem per zyre dhe verimtari te tjera loklai ka mundesi edhe te ndahet. Çmimi sipas marrveshjes.