Jap me qira lokalin 54m2 kati i -I- / Prishtine
1225

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 54m2 kati i -I- Rr. Xhevat Ajvazi (ish Bojanina) nr.25 ne Gjilan ne mes te rrethrrotullimeve te qytetit atij ne qender dhe rrethrrotullimit te "etc" ne rruge sekondare ne bllokun e renovuar plotesisht nga komuna, lokali posedon dysheme graniti, ndriqim te mire, reklama te medha afer 7metra gjatesi nga rruga, banjo, klimatizim, roletne sigurie nga qeliku etj. Eshte i pershtatshem per shume veprimtari afariste si minimarket, stomatologji, klinike, laborator, poliklinike (qender diagnostifikuese) zyre te ndryshme juridike per kontabilitet, zyre te ndryshme te sigurimeve, callcenter. Ne rast te kerkeses per hapsire me te madhe afariste, kemi mundesi te konvertimit per kete qellim te hapsires ne katin e dytë dhe tretë.