Pastrim i shtepive, banesav, zyre
1738

Përmbajtja

Kompania jonë ben pastrimin gjeneral të shtëpive,banesave, lokaleve si dhe pastrim gjeneral të objekteve të posapërfunduara. Mirëmbajtjen e ndërtesave,shkallët Nëse jeni përë një ambient super të pastërt në ambientin tuaj atëherë ne jemi përzegjedhja juaj adekuate.Lajmërohuni,jeni të mirëpritur.