Ofroj pune per kamarier, shankist, ndihmese kuzhinjere, pastruse
2772

Përmbajtja

Restoran "Shadervan" ofronpune per punetor si:
* Kamarier/e
* Shankist/e
* Ndihmse kuzhinjere
* Pastruse
- Kandidatet e interesuar per pune duhet te ken pervoj pune shume vjeqare dhe te jen banor te Prishtines.
Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa: Rr. Hyzdri Talla lagjja Bregu i Diellit (mbrapa Qendres Tregetare) ne Prishtine

e-mail:[email protected]
Info: 044 396 788 ose 049 653 436