Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si ndihmse ne punet e shtepis/baneses ose si kujdestare per femi. prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Bar Caffe "Genti" ofron pune per 2 shankiste(f), 2 kamariere(f), orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Te rrethi ne Fushe Kosove/[email protected]

QKT "AUTO COMERCE" OFRON PUNE

JAKUP

Qendra e kontrollimit teknik te automjeteve "Auto Comerce" ofron pune per 3 persona. * Nje udhehqes i qendres per kontrollimin teknik te automjeteve. * Dy Automekanik, Pergaditja shkollore: 1-Ing i maqineris ose ing i komunikacionit...

Kerkoj pune si Mesimdhenese e Gjuhes Angleze

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mesimdhenie te Gjuhes Angleze, veqanarisht femijeve te klasave 3-8, jam e diplomuar ne fakultetin e Gjuhes Angleze dhe Studime Amerikane. Kam pervoje pune 3 vjeçare ne shkollen e gjuheve te huaja (Britannica...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne ndonje market, butik ose shofere posedoj patent shofer te kategoris B. 044806421

Ofroj pune per Arkitekt/e Gjermano foles

Dërguesi i shpalljes

PRINVEST-K International LLC me seli Kryesore në Prishtinë dhe me Degë edhe në Gjermani, kërkon arkitekt/e me përvojë, për kohë të pacaktuar për të punuar në projekte lokale dhe ndërkombëtare. Kriteret: * Nivel akademik i...

Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kërkoj punë në qfar do lëmie kam njohhuri të gjuhë Angleze të mira po ashtu jam i aftë të punojë edhe punë profesionale.