Interior & Exterior

bashkim vuca

Interor & exterior dizajn të ndryshme me knauf, glet, ngjyra dekorative, tapete, rafaeollo, izolim, fasada te jashtme e sherbime të tjera. Me çmime te volitshme ne treg.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"BINNI" NË PRIZREN SHPALL KONKURS PËR POZITËN 'INXHINIER' - Kushtet: * PËRVOJ PUNE SË PAKU 2 VITE SI INXHINIER * TË KENI AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI * TË KENI PËRKUSHTIM MAKSIMAL NDAJ PUNËS * TË...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kërkoj pune, kam pervoj pune 1 vjet e gjys per me maru pshtjelljen e donerit ose ndonje pune tjeter si autolajre, sigurim dhe pune jasht vendit qe eshte nevoja edhe sezonal falimenderit./ [email protected]

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne ndonje market, butik, kozmetike, embeltore apo furre buke ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Auto larja "Meti" ofron pune per punetor ne autolarje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kushtet e punes jane te mira. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi afer fakulteteve lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine

Auto Llaker "ARI" ofron pune

Dërguesi i shpalljes

Auto Llaker "Ari" ofron pune per punetor me pervoj pune, orari i punes nga ora 08:00h - 17:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Nene Tereza ne Fushe Kosove. 049250516.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Niki's Pizza" oforn pune per kamarier-shank me pervoj pune, orari i punes nga ora 15:00h -23:00h e Diela pushim, mosha e preferuar 20-25 vjeç, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Perball konvikteve lagjja Ulpian ne Prishtine.

Ofroj pune / shankist

Dërguesi i shpalljes

Kafiteri "CHERRY" ofron pune per 3 shankista, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine.