Jap me qira lokalin 400m2 / Prishtine

Delta

Jap me qira lokalin 400m2 afer ambasades "suedeze" lagjja Pejtone ne Prishtine lokali eshte i ndare ne 2 hapesira 60m2+80m2. Ky lokal ka ne dispozicion terase para, mbrapa dhe anash me madhesi 200m2. Eshte i...

Kerkojm bashkebanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkojm bashkebanuse (f) ne kuader te baneses 45m2 kati i -IV- lagjja Ulpian ne Prishtine banesa eshte komplet e mobiluar. Çmimi sipas marrveshjes.