Shes banesen 60m2 perdhese ne qender te Prishtines
617

Përmbajtja

Shes banesen 60m2 perdhese ne qender te Prishtines banesa ka lokacion shume atraktiv, eshte ne mes dy rrugeve, me pamje ne tri ane te objektit vendi eshte shume i pershtatshem per restorant, kafiteri dhe per çdo veprimtari biznesore. Banesa ka + bodrum dhe dokumentacion te rregullt. 044 518 550 ose 045 401 212.