Shes shtepin 180m2 dy kateshe / Prishtine
432

Përmbajtja

Shes shtepin 180m2 dy kateshe lagjja Qendresa/Veternik ne Prishtine. Shtepia posedon:

Kati i -I-:
– Qëndrim ditor me kuzhinë,
– Banjo,
– Depo,
– Terasë.

Kati i -II-:
– 4 dhoma gjumi,
– 2 banjo,
– 2 terasa.

Shtëpia është tërësisht e mobiluar, me kujdes të shtuar e stil unik me mobilje të kualitetit të lartë. Lokacioni ku ndodhet shtëpia karakterizohet nga një lagje e sigurtë dhe shumë e qetë. Është pajisur me izolim të polistirenit 8cm, duke siguruar efikasitet të energjisë. Shtëpia ka dritare me mbulesa alumini.
Sistemet e ngrohjes janë me peletë, dru si dhe sistemin Smart Home. Shtëpia gjendet në një truall me sipërfaqe 2.67 Ari ku siguron hapësirë për vendparkim.
Shtëpija ka qasje të lehtë në magjistrale dhe në afërsi ka Qendrën Tregtare Grand Store dhe shërbimet e tjera të nevojshme për klientët.
Shtëpia posedon një garazhë, depo dhe shitet komplet me mobilje.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4