Shes tavolinat
536

Përmbajtja

Shes tavolinat, tavoline buke me 6 karrige me mundesi zgjerimi dhe zvogelimi dhe tavoline e sallonit me xham jane te ruajtura mir,transportin duhet ta siguroj personi qe i blen, çmimi per dyjat eshte 200€, egziston mundesia qe te shiten veqmas. Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.