Shes Lokalin 100m2 + 70m2 teras / Kline
678

Përmbajtja

Shes Lokalin 100m2 + 70m2 teras rruga Ymer Berisha ne qender te Klines. Lokali posedon hapsir pune dhe duke ofruar një pozitë të shkëlqyer dhe një eksponim të mirë nga rruga kryesore. Lokali disponon një hyrje të lehtë dhe është i përshtatshëm për shumë lloje të ndryshme aktivitetesh komerciale. Pozicioni strategjik i lokalit, së bashku me vizibilitetin e shkëlqyeshëm nga rruga kryesore, bëjnë këtë pronë një mundësi tërheqëse për ata që kërkojnë një ambient komercial të suksesshëm.

Shes edhe 3lokal me nga 36.73m2 42.11m2, 98.50m2 ne qender te Klines.