Ofroj pune
411

Përmbajtja

Restaurant Te Pini ofron pune per nje skarist me pervoj pune, orari dhe pagesa jan sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum infromacione rreth punes te kontaktojne ne numer tefloni. Adresa rruga Idriz Gjilani lagjja Dardani Prishtine