Shes 10+8+8 ari truall / Lipjan
388

Përmbajtja

Shes 10+8+8 ari truall në Livaxhë, zona kadastrale Graçanicë. Toka eshte e ndar ne 3 parcela dhe posedon infrastruktur te plote, toka eshte e pershtashme per shum lloj veprimtari te ndryshme biznesore, toka posedon komplet dokumentacionin e rregullt, çmimi 4.000€/per ari.