Jap me qira lokalin 116m2 kati perdhes / Fushe kosove
474

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 116m2 kati perdhes lagjja Elisa ne Fushe Kosove. Lokali posedon dy hapsira pune, banjo, hapësirat e lokalit mund të shfrytëzohen për veprimtari biznesore të ndryshme, varësisht nga kërkesat që kanë klientët, duke përfshirë shfrytëzim të hapësirës për zyre, noter e të tjera. Ka lokacion jashtëzakonisht të përshtatshëm dhe të favorshëm, me qasje të shpejtë në të dy anët.
Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4