Ofroj pune
469

Përmbajtja

Dyqani per prodhimin dhe shitjen e qantav Godo Colection ofron pune per puntore per palimin dhe selektimin e qantavne njekohesisht edhe trajnimin per kepej, kushtet e punes jane te mira, mosha e prefereuar 18-25 vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa rruga Fatime Sokoli ne Prishtine