Gashi Group
855

Përmbajtja

Kompania Gashi Group kryen keto pune si:

- Izolime te shtepive dhe objekteve banesore,
- Izolime te mbrendshme,
- Fasada,
- Gled,
- Ngjyrosje,
- Shtepi, Banesa, Objekte, Lokale.

Adresa Prishtine