Ofroj pune
1159

Përmbajtja

Kompania Panjolla po kërkon një transporter/vozites. Nëse i plotëson këto kritere, provoje. Të prete përvojë e mirë dhe pagë sfiduese.

Kriteret
• të jetë korrekt, i sinqertë, i vëmendshëm dhe i sjellshëm me kolegë dhe klientë;
• të posedojë patentë të shoferit;
• t'i njohë rrugët e Prishtinës dhe Fushë Kosovës;
• përvoja e punës është përparësi.

Detyrat dhe përgjegjësitë
• marrja dhe kthimi i tepihëve;
• kryerja e punëve tjera sipas nevojës.

Adresa rruga Kalaja e Prizrenit ne Prishtine.

Vegza per aplikim https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqrM_3iSsDQ5XND_W1Y69w1HAvZk1TqZ5TDLz2JCp_TOt0MQ/viewform