Ofroj pune per 25 persona
218

Përmbajtja

AMC Marketing shpall konkurs për 25 vende të lira pune

Kerkohen:
- 20 Promotere
- 5 Supervisor

Promoteret dhe Supervisoret do të punojnë 4 ditë në javte nga 4 orë ne dite,
Paga mbi mesataren e tregut,
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojn CV-n (Emri,Mbiemri,Mosha,Foto) ne emailin [email protected], ose te na kontaktojne ne numer telfoni.
Adresa rruga Perandori Justinian nr20 ne Prishtine