Ofroj pune
216

Përmbajtja

Family PARK ofron pune per kamarier ose shankiste që eshte i interesuar me punu si dhe qe ka pak perovoj pune dhe qe e njef edhe shankun per te ditë me qitë edhe kaffe. Ai duhet te jet i moshës 19 vjeçar deri 24 vjeçar. Lokali eshte nje vend familjar dhe biznes familjar. Kushtet e punes janë 9 ore pune dhe 1 dite pushim. Lokali gjindet ne Dardani ne Park te lagjes nerdmjet banesave te kalterta ne Prishtine.